Започни SHINE в твоето училище

НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО

 

Ако мислиш, че създаването на група в твоето училище е твърде трудно, че няма да работи или не знаеш как да го направиш… Значи си на правилното място!

Можем да ти изпратим стартов пакет и да разговаряме или да те посетим (ако не живееш твърде далеч). Ние ще ти помогнем да започнеш – и всичко е безплатно!

Просто натисни бутона по-долу и попълни формуляра, за да можем да ти помогнем.

started-by

Ръководство за започване

SHINE е започнат от тийнейджъри, призовани от Бог да направят промяна в училището си! По цялата планета младите хора се издигат и организират в SHINE групи. Защо? Защото осъзнават, че 2 светлини светят по-ярко от една. И 10 заедно много повече. Провери дали в твоята държава и училище има движение SHINE. Ако не – започни своя собствена група още сега. Всички SHINE-групи са водени единствено от ученици. Без значение дали си на 13 или 19 години. Започни твоята група сега и ни разкажи.

Наръчник на гимназиста

Готините и информативни наръчници са налични на няколко езика. Те ще те научат как да започнеш твоята SHINE група и да донесеш промяна в училището си. Свържи се с нас и ние ще ти изпратим наръчника на твоя език.

Форма за контакт

Loading...